Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Polițiștii BCCO Alba Iulia au ajutat la prinderea în flagrant a trei bărbați care voiau să vândă muguri de cannabis

Publicat

YouTube video

Polițiștii BCCO Alba Iulia, coordonați de procurorii DIICOT Târgu Mureș au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia, 3 bărbați, din județul Mureș, au fost surprinși în timp ce ar fi vândut un kilogram de muguri de cannabis. Acțiunea a avut loc miercuri, 28 aprilie. 

Din cercetări a reieșit că aceștia ar fi urmat să trimită, în cursul zilei, încă un kilogram muguri de cannabis către același cumpărător.

De asemenea, pe lângă cantitatea respectivă, în posesia celor trei persoane au mai fost descoperite și ridicate alte peste 220 de grame de muguri de cannabis.

Persoanele ar mai fi vândut, la data de 28 aprilie a.c., aproximativ 500 de grame de cannabis către o altă persoană.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore faţă de cei în cauză, iar, astăzi, au fost prezentați Tribunalului Mureș, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru trafic de droguri de risc fără drept și deținere de droguri de risc fără drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax