Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Polițiștii din Alba l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă cu daruri la copii. Surpriza pentru un băiat din Alba Iulia

Publicat

Polițiștii din Alba s-au implicat și în acest an și au continuat tradiția campaniei umanitare de Sărbători. L-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă, cu daruri, la copii. De o surpriză deosebită a avut parte un băiat din Alba Iulia, care este fascinat de luminițele festive.

Anul acesta, Moș Crăciun, însoțit de polițiști, a ajuns la Crăciunelu de Jos și la Blaj, unde s-a întâlnit cu Adelina, Valentina, Sofia, Isabela și Alexandru, copii silitori și cuminți, care cresc în familii monoparentale și cărora le-a dăruit produse electronice, rechizite, jocuri, dulciuri și fructe, transmite IPJ Alba.

Tudor, un băiat din Alba Iulia, care iubește Crăciunul și care este fascinat de luminițele festive, specifice acestei perioade, a avut parte de o surpriză deosebită.

Moș Crăciun, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au dus cu autospeciala de poliție până la Sântimbru unde, prin bunăvoința proprietarului Bogdan Ioachim, s-a putut bucura de miile de luminițe de Crăciun care îi decorează curtea.

Decorul special de Crăciun realizat de mama lui Tudor, special pentru el, în fața locuinței lor, a fost întregit de Moșul și de ajutoarele sale, cu un om de zăpadă luminos.

Campania umanitară a polițiștilor din județul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruiește din suflet!” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax