Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Povești lecturate de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, de Ziua Internațională a cărții pentru copii, la Biblioteca Județeană

Publicat

YouTube video

Zeci de copii de la școli generale și o grădiniță din Alba Iulia au vizitat, marți, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul activităților organizate în săptămâna „Școala Altfel”. Aceștia au participat la o sesiune de lecturi publice, alături de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și directoarea bibliotecii, Mioara Pop.

În a doua zi a săptămânii „Școala Altfel”, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba au poposit elevi de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” Alba Iulia, Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”, Școala generală Ciugud și preșcolari de la Grădinița „Emanuel” din Alba Iulia.

Aceștia au asistat la lectura unor fragmente de povești, rostite de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, dar și la o prezentare a activităților bibliotecii  și a formalităților de împrumutare a cărților, explicată de Mioara Pop și Felicia Colda de la Biblioteca Județeană. În final, cei mici au primit diplome de participare la activitatea bibliotecii, bomboane, prăjituri și cărți cu Șcufița Roșie.

Iată câteva imagini:

FOTO-VIDEO: Vali CIONTEA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax