Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Povești muzicale și fotografice despre „Blonde și Brunete”, cu Silvan Stâncel și David Botond la Festivalul Internațional de Teatru

Publicat

YouTube video

Povești despre „Blonde și Brunete”, la chitară, în versuri și în fotografii, s-au spus sâmbătă dimineață la Festivalul Internațional de Teatru. Chitaristul Silvan Stâncel și fotograful David Botond le-au împărtășit celor care au participat la Cafeneaua cu Tâlc de la Art cafe Downtown, câteva istorioare care s-au concretizat într-un album de muzică și o expoziție de instantanee.

După ce a călătorit și a concertat într-o mulțime de orașe din România și Europa, Silvan Stâncel și-a lansat primul album, „Blondă sau Brunetă” și la Alba Iulia. Este o colecție de piese, la voce și chitară, pe care artistul le-a compus de-a lungul timpului, în diferite momente din viața sa și pe care și-a dorit să le „memoreze” în propriul stil, pe ritmuri de flamenco sau folk. Fotografia albumului „Blondă sau Brunetă” este semnată de David Botond.

În același timp, o colecție de povești fotografice realizate de David Botond, intitulată „Bărbatul invizibil”, le-a dat celor din public o altă perspectivă de „Blondă sau Brunetă”. „Aceste fotografii sunt notițe din viața mea. Iar dacă mă întrebați cum a fost să îl fotografiez pe Silvan, pot să vă spun că a fost ca și cum mi-aș fi făcut poze mie însumi”, a spus David.

Expoziția „Bărbatul invizibil” este primul episod dintr-o trilogie, alături de „I’m your man” și „When you called me I was sleeping”, pe care fotograful intenționează să le expună și în Ungaria în viitorul apropiat.

Vedeți mai jos câteva imagini de la eveniment:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax