Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a votat la ora 9.00, cu „încredere în valorile româneşti”

Publicat

15451041_1028885623924630_750343412_nALEGERI PARLAMENTARE 2016: Ioan Dîrzu, candidatul PSD pentru Camera Deputaților, s-a prezentat la vot duminică dimineața la ora 9.00, la Secția nr. 1 Alba Iulia de la Centrul pentru Persoane Vârstnice. Deputatul a fost însoțit de soție și de fiu.

„Am votat cu încredere în România și valorile românești. Am votat cu încredere că vom trimite în Parlamentul României o echipă de profesioniști care vor îmbunătăți un trai decent al tuturor românilor. Avem convingerea că data de astăzi va fi un moment de cotitură pentru întreaga Românie”, a declarat la ieșirea din secția de vot Ioan Dîrzu.

„Am costatat că ieri, deși legea interzicea începând cu ora 7.00 distribuirea de materiale publicitare pe paginile de Facebook, contracandidații noștri au continuat această operațiune. Eu o consider ilegală și drept urmare va trebui să se ia măsurile legale de organele competente. Totodată am constatat că s-au greșit ștampilele cu control preventiv în fiecare secție de vot”, a mai declarat Ioan Dîrzu.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax