Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Prima ediție a târgului Erasmus+, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

În perioada 5 – 9 martie, Centrul de Relații Internaționale din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează prima ediție a târgului Erasmus +, UAB`s Erasmus+ Fair. Deschiderea oficială, marcată de susținerea unui concert al Cvartetului de Coarde al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a avut loc în curtea principală a Universității, luni,de la ora 10.00. La eveniment sunt așteptați toți studenții Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia interesați de mobilitățile internaționale de studiu sau practică Erasmus+.

„Prin acest eveniment, care se va desfășura pe cinci zile, de luni până vineri, în fiecare zi vom fi prezenți la standuri între orele 9:30 – 14:30, încercăm să atragem studenții spre mobilitățile de practică și studiu. Prezentăm materiale informative ale partenerilor noștri. Pe lângă aceste standuri, luni la ora 14:00 avem o prezentare a AIESEC, organizație studențească mondială, care ajută studenții să efectueze internship și voluntariat în foarte multe domenii, în Aula mică.

Sperăm să avem cât mai mulți studenți interesați spre a-și efectua studiile în străinătate. Prim programul Erasmus ei primesc și finanțare. Primesc de asemenea și echivalarea sau recunoașterea perioadei de mobilitate în străinătate. Au dreptul la 12 luni să efectueze studii sau practică în străinătate pe ciclul de studii. Este o oportunitate minuntată”, a transmis Liliana Daniela Trifu, consilier relații internaționale.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia are parteneriate cu peste 150 de universități din întreaga lume, cea mai mare parte (peste 120) din Uniunea Europeană. În afara UE, universitatea are parteneriate cu universități din țări precum Australia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Columbia, Muntenegru, Uzbekistan sau Kazahstan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax