Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Prima Gala de la Feeric Fashion Week la Alba Iulia. Ploaia a mutat evenimentul în Muzeul Principia

Publicat

IMG_1277 Pentru al treilea an consecutiv Feeric Fashion Week a ajuns în Cealaltă Capitală. Din păcate ploaia a cam încurcat planurile organizatorilor și prezentările care ar fi trebuit să aibă loc la Poarta a III-a a Cetății s-au mutat în Muzeul Principia. Cei care au participat la prima seară de gală au admirat trei colecții ale unor designeri aflați la început de drum.

Feeric Fashion Week – un eveniment susținut de compania Jidvei se desfășoară în acest weekend la Alba Iulia. Prima seară de Gală a început sâmbătă, și cu toate că era programată la ora 22.00 la Poarta a III-a, din cauza ploii, evenimentul a început mai târziu cu jumătate de oră în Muzeul Principa.
Prima seară de gală la Alba Iulia programează cinci prezentări de modă pe pasarela de la Poarta III.
Câteva zeci de spectatori au admirat timp de aproximativ 40 de minute, trei coleții dintre care Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentă. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia, iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturală, produse manual în procent de peste 60%.

Colecția Mariei Nastacă  a continuat șirul prezentărilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganță prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodată senzual și dinamic.

Irina Zgâia a prezentat apoi o colecție minimalistă în culoare, cu mult alb, bej și crem, îndrăzneață în forme și descrisă ca un amalgam de conflict și armonie.

Cosmina este amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week, iar toate evenimentele din festival vor fi prezentate de către ea. Alături de Cosmina, de-a lungul celor două zile de festival, la Alba Iulia vor sosi multe vedete și personalități reprezentative pentru lumea internațională a modei. Starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modă William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris.

A doua zi de Feeric Fashion Week la Alba Iulia debutează cu o prezentare individuală la mare înălțime, la propriu.

Criccs va prezenta colecția „The Beautiful People” deasupra orașului, pe acoperișul unei clădiri celebre din zona centrală. Colecția se adresează persoanelor lipsite de teamă, reprezentând spiritul liber, care trăiește fără reguli.

Cea de-a doua seară a Galei Feeric va aduce pe pasarela de la Poarta III, asta în cazul în care nu va ploua, alte cinci colecții semnate de designeri străini și români. Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, vor prezenta în premieră o nouă colecție şi au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. fo tacu

    duminică, 17.07.2016 at 08:23

    pușca pe fotograf!!

  2. Caracalla

    duminică, 17.07.2016 at 12:43

    Urmărind prezentarea celor de la Caresta Bags am avut impresia că toate doamnele au venit ca la o înmormântare. Pâna si muzica a fost în ton, au mai lipsit câteva coroane, un sicriu şi decorul era complet. Dumnezeu să-i odihnească pe raposaţi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax