Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Prima zăpadă din 2016 în Cetatea Alba Carolina. Imagini de poveste

Publicat

brad craciun mos iarna zapadaDupă ce iarna a început, anul trecut, cu temperaturi în general ridicate pentru „sezonul alb”, în Cetatea Alba Carolina s-a așternut, în sfârșit, prima zăpadă din 2016. Fulgii de nea sunt cu siguranță o bucurie pentru copii, iar omătul căzut a oferit câteva peisaje de poveste.

În perioada sărbătorilor de iarnă, albaiulienii nu s-au putut bucura de zile cu ninsoare. Deși în noaptea dintre ani minimele se încadrau în valorile normale pentru această perioadă, frigul nu a adus cu el și fulgii de nea. Doar cei aflați la munte s-au putut bucura de zăpadă.

YouTube video

Fulgii de nea au început să cadă în cursul nopții de miercuri spre joi, iar meteorologii anunță că va continua să ningă până seara.

Astfel, joi dimineața, bradul și pavilionul, căsuțele din Piața Cetății, patinoarul, statuile și celelalte obiective din Cetatea Alba Carolina au fost acoperite de un strat de zăpadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax