Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Prima zăpadă pe Transfăgărășan și Transalpina. Drumarii au intervenit pentru deszăpezire. A nins și în Munții Șureanu

Publicat

Răcirea anunțată de meteorologi a adus și prima zăpadă pe Transfăgărășan și Transalpina, dar și în Munții Șureanu din Alba.

Drumarii au intervenit luni dimineața pentru deszăpezirea celui mai cunoscut drum din România. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, iar la cote mai înalte este de circa 10-12 centimetri.

Potrivit DRDP Brașov, deocamdată nu sunt probleme de circulație.

„Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiți să conducă în condiții de #iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece și în următoarele zile”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova a transmis că au acționat noaptea trecută pe DN 67C (Transalpina) cu două utilaje de deszăpezire, pentru a asigura un carosabil practicabil în condiții de siguranță.

A fost împrăștiat material antiderapant și s-a intervenit și cu lama acolo unde a fost cazul.

„Rugăm participanți la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător pentru iarnă dacă doresc să parcurgă drumuri unde temperaturile sunt scăzute sau unde sunt precipitații sub forma de ninsoare”, au transmis drumarii DRDP Craiova.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax