Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Principele Nicolae și soția sa, Alina sărbătoresc la Alba Iulia Ziua Națională a României

Publicat

YouTube video

Principele Nicolae, alături de soția sa, Alina-Maria Binder, sunt prezenți în aceste zile la Alba Iulia pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri în locul în care în care stră-străbunicii lui, Ferdinand și Maria, au fost încoronați ca Regi ai României Mari.

Vezi PROGRAM complet Festival de România 2019 Alba Iulia. Concerte HOLOGRAF, CARGO și VIȚA de VIE, ceremonie militară, masă populară

Principele a participat în data de 30 noiembrie la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand și a Reginei Maria și la Ceremonia de Arborare a Drapelului României.

„A fost un moment emoționant și mă bucur că am fost prezenți și am făcut parte din acest moment. Am mari emoții, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea și e important pentru noi toți românii să fim uniți și să fim aici, astăzi și mâine (n.r. 30 noiembrie și 1 decembrie). În 100 de ani, țara a progresat foarte mult și trebuie să învățăm mult din trecut, să învățăm ce să facem în viitor. Putem să învățăm foarte multe de la Regele Ferdinand și Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru țara noastră”, a declarat principele.

„Să avem respect, să fim uniți şi să fim mândri de ţara noastră”, le-a transmis acesta românilor.

La împlinirea vârstei de 25 de ani, în 2010, Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală. Ulterior a participat la diverse activități publice ale familiei sale și a fost implicat în acțiuni caritabile. Printr-un document semnat la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat, i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marsh din Romania

    sâmbătă, 01.12.2018 at 08:40

    Astia doi sunt ceausestii Romaniei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax