Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Proba de foc la BAC 2012: Elevii au susținut examene la matematică și istorie. Vezi subiectele M1 și M2

Publicat

YouTube video

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat a ajuns, miercuri, la proba de foc: matematica. După ce mai mult de jumătate dintre elevi nu au reușit să obțină nota de promovare, 5, în prima sesiune, aceștia mai au încă o șansă de a-și finaliza studiile liceale anul acesta, în această sesiune. Rezultatele vor fi afișate duminică, 2 septembrie 2012, pe site-ul MECTS, edu.ro.

Citește și  SIMULARE BACALAUREAT 2014: SUBIECTELE la MATEMATICĂ pentru clasa a XI-a și a XII-a. Proba obligatorie a profilului

Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea de vară au susținut miercuri examenele scrise la proba obligatorie a profilului, respectiv Matematică şi Istorie. Examenul s-a desfășurat fără incidente în Alba, niciun elev nu a fost eliminat din sală.

În curtea liceelor, elevii care ieșeau din sălile de examen nu păreau foarte încrezători că vor promova proba de matematică nici de această dată.

Din discuțiile acestora, se pare că subiectele li s-au părut dificile. Mai exact, dintre cei aproximativ 20 de elevi întrebați dacă cred că vor trece de această probă, niciunul nu a exprimat o părere optimistă, ba dimpotrivă.

Citeşte şi BACALAUREAT 2014: MODELE de SUBIECTE şi calendarul examenelor. Detalii despre probe

Vedeți mai jos subiectele probelor de matematică M1 și M2.

Acesta a fost subiectul probei de matematică M2:

 

Acesta a fost subiectul probei de matematică M1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit vicepreşedintelui comisiei de Bacalaureat Alba, inspectorul şcolar Dan Cherecheş, s-au înscris în judeţ pentru probele de miercuri 1.265 de candidaţi. Dintre aceştia, s-au prezentat la examen 1.067 de elevi, iar ponderea de absenţe înregistrată a fost de 15,6%.

Centrele de examinare din județul Alba sunt: Colegiul Tehnic „Apulum” şi Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, Colegiul Tehnic „Lucian Blaga” din Sebeş, Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud, Colegiul Naţional „I. M. Clain” din Blaj şi Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Cîmpeni. Lucrările vor fi corectate la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia.

Vineri, 31 august, elevii vor susține ultima probă a examenului, la Biologie, Geografie, Istorie, Informatică, Filosofie. Pentru această probă sunt înscriși aproximativ 900 de elevi, dintre care aproape jumătate (468) la Biologie și 128 la Geografie.

Duminică, 2 septembrie, se afişează rezultatele, până la ora 16.00 şi se depun contestaţiile, între orele 16.00-20.00. Acestea sunt rezolvate în perioada 3-4 septembrie, iar în 5 septembrie se afişează rezultatele finale.

Vedeți mai jos câteva reacții ale elevilor, la ieșirea din examen:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax