Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Proiect de 4,5 milioane de euro. Şosea cu patru benzi de circulaţie şi piste de biciclete la intrare în Alba Iulia dinspre Cluj

Publicat

Lucrările la DN1 (E81), respectiv intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Cluj continuă în forţă, iar, deşi, până la această dată, constructorii au reuşit să finalizeze doar 10% din proiect, primarul Mircea Hava se arată optimist vizavi de termenul final al lucrării. Acesta a efectuat joi o vizită la şantierul în lucru şi a asigurat jurnaliştii că, până cel târziu în primăvara anului viitor, albaiulienii vor avea o intrare în municipiu modernă, cu patru benzi de circulaţie, piste de biciclete şi iluminat public.

„Lucrarea trebuie finalizată în aprilie anul viitor, însă suntem singuri că se va termina mult mai repede. Sper ca, în două luni de zile, să se înceapă ca, pe anumite tronsoane, să se toarne asfalt. Lucrarea este corelată înspre oraş şi cu o parte din lucrarea de canalizare, am încercat şi am reuşit ca partea de canalizare să se facă înainte”, a declarat Mircea Hava.

Investiţia este evaluată la aproximativ 4,5 milioane de euro, iar firmele desemnate să realizeze lucrarea sunt „Grup Corint” şi „Florea Grup”. Proiectul “Modernizare DN1 – E81, de la km 382 + 400 până la km 385+160 – strada Alexandru Ioan Cuza, inclusiv podul peste râul Ampoi şi pasajul peste calea ferată Alba Iulia” presupune lucrări la pasajul de cale ferată, carosabil, poduri, iluminat public, canalizare pluvială şi reţele de apă, iar lucrările au demarat în noiembrie 2011.

[nggallery id=124]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ovidiu

    joi, 22.03.2012 at 17:56

    Felicitari domnule Hava, se vede ca a venit campania electorala.

    • rexa

      vineri, 23.03.2012 at 05:12

      priveste realitatea si ceea ce se intampla,nu mai avea mintea stearsa de politica..daca sunt rau voitori care vorbesc de politica,sa nu le spun altfel,nu inseamna ca trebuie sa o iei si tu dupa ei..sau e principiul oilor..

  2. bbc

    joi, 22.03.2012 at 21:02

    felicitari pentru proiect. acum incepem sa facem ceva cu adevarat folositor..era foarte bine daca si din partea cealalta a orasului( sebes/ sibiu) se refaceau podurile/pasarela cu 4 benzi..dar mna..e bun si asa.
    spor la lucru!

  3. gheo

    vineri, 23.03.2012 at 08:56

    Campanie electorala: Hava in actiune:))……. sase penzi de dale pe sens:(

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax