Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Promoţia 2015 de la UTCN, extensia Alba Iulia şi-a luat rămas bun de la profesori. Veste bună pentru studenţii universităţii

Publicat

IMG_1749 Vineri la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, promoţia 2015 a studenţilor de la  Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, extensia  Alba Iulia şi-au luat „la revedere” de la profesori, dar şi de la anii de facultate în cadrul cursului festiv.

Pe lângă acest moment de bucurie, primarul muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava le-a dat şi o veste bună studenţilor şi cadrelor didactice, filiala din oraş va avea curând şi un sediu nou la Incubatorul de Afaceri (în zona Ambient), care va aparţine universităţii.

Tehnologia Construcțiilor de Maşini, Inginerie Economică Industrială şi Sisteme şi Echipamente Termice sunt specializările pe care 81 de studenţi le-au urmat timp de patru ani în Alba Iulia.

La ceremonia de absolvire a celei de-a şasea promoţii a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia au fost prezenți rectorul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Aurel Vlaicu, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, citymanagerul municipiului Alba Iulia, Nicușor Moldovan, dar și cadre didactice, șefii departamentelor care au specializări la Alba Iulia, dar și reprezentanți din mediul de business al județul Alba.

”Cred că o să vă dau o veste bună. O să aveți un spațiu al dumneavoastră, urmează ca dumneavoastră să vi-l puneți la punct. Cred că încă o să mai funcționați în vechea locație, însă meritați acest lucru. Astăzi, și ieri, și oricând este o mare nevoie de ingineri”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax