Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: PROTEST la Alba Iulia, împotriva noilor restricții. Zeci de locuitori au ieșit în stradă

Publicat

Mai mulți albaiulieni participă duminică după-amiază la un protest spontan, împotriva noilor restricții decise de Guvern și a situației din țară. Aceștia s-au strâns în fața sediului Prefecturii Alba.

În jurul orei 17.00, aproximativ 20 persoane se aflau în fața Prefecturii.

UPDATE: În jurul orei 17.20, se adunaseră circa 30 de participanți.

”Să îi oprim pe cei care își bat joc de noi, ieșim în stradă pentru a ne recupera drepturile, libertățile și demnitatea”, este mesajul inițiatoarei acțiunii, Sendy Țălnar.

Unul dintre participanții la manifestare ar fi refuzat să poarte mască de protecție și a intrat în atenția jandarmilor prezenți la fața locului.

Sendy Țălnar (reprezentanta unui club de fitness din Alba Iulia) spune că nu înțelege de ce s-a luat decizia de închidere a sălilor de sport și de ce trebuie purtată masca în aer liber.

Participanții la manifestare au avut mesaje imprimate pe foi de hârtie – ”Lăsați-ne să trăim”, ”Liberi vrem să fim”, ”Stop discriminării”, ”Jos masca”.

De asemenea, au purtat steaguri tricolore.

Reamintim că de astăzi au intrat în vigoare noile restricții decise de Guvern, printre care închiderea sălilor de fitness/sport în localitățile cu incidență peste 4 (inclusiv Alba Iulia, Ocna Mureș, Aiud), reducerea programului magazinelor (deschise doar în intervalul 5.00-18.00) și a deplasărilor pe timp de noapte între orele 20.00 și 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, iar în localitățile cu incidență peste 7,5 – toată săptămâna.

În actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Ioan Paul

    duminică, 28.03.2021 at 17:39

    Nu sunt fan fitness sau alte chestii de genul asta (în sensul de sport și întreținere ca și o religie), dar, de data asta, apreciez și susțin acest mesaj.
    Bravo lor, nu poți face sport, nu poți trăi cu masca pe față, nu acesta e normalul, nu asa am fost creați de Dumnezeu, ci avem chip, față, zâmbim unii altora, face parte din demnitatea noastră de oameni sa ne vedem. E asa de simplu și de firesc ceea ce cerem:sa rămânem oameni!

  2. dolfi

    duminică, 28.03.2021 at 22:01

    duamna proprietara de club de fitness ar trebui sa semneze undeva ca isi asuma responsabilitatea daca vreun „membru” al clubului ia covid si crapa… numa zic!

  3. Daniel

    luni, 29.03.2021 at 08:22

    Ati votat PNL si USL noh stati la puscarie la domiciliu si gura mica 😉

    Ati votat sa fiti sclavii lor , ca niste animale :))

    Nu mai platiti taxe si inpozite si nu mai mergeti la lucru , casa nu mai alimentati mafia bugetara
    oferiti zero respect la politie si jandarmii !!!

  4. alin

    luni, 29.03.2021 at 09:33

    Niște ipocriți!

  5. vasy

    luni, 29.03.2021 at 11:18

    ioan paul: cui ceri să rămâi om? Cine a adus acest virus ucigaș printre muritori? idiotule, când dai virușii tăi altora și îi omori ești om liber? Ești criminal, nemernicule. Tu și toți golanii care vreți să vă practicați religia voastră satanistă nestingheriți de nimeni. Satanismul e o religie care ucide, distruge, face rău altora ca să se aducă slavă diavolului. Poate nu știți asta, dar cel care va pune în minte aceste idei criminale, e diavolul. Poate spuneți că sunteți atei, dar nu sunteți cât timp cu știință sau fără știință, practicați satanismul. Certați-vă cu virușii Covid, faceți-i să dispară, și apoi vor dispărea și măștile. Dacă vă place să vedeți oameni chinuind la ATI pe care vreți să-i infectați, sunteți criminali sataniști. Autoritățile sunt prea indulgente cu voi, spurcăciunilor!

  6. Ioan Paul

    luni, 29.03.2021 at 23:31

    Vasy, Vasilica, ești mai greu de înțeles (satanism, diavol, ATI, spurcaciuni) asa ca îți doresc toate cele bune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax