Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Reparaţii după „potop”. Lucrări la Tecşeşti şi Răicani, unde drumul a fost blocat cu aluviuni, după inundaţii

Publicat

19029467_1542463035788060_6343653147544033318_n În urma ploilor torenţiale care au făcut ravagii, săptămâna aceasta, în unele zone ale judeţului Alba, autorităţile încearcă să remedieze situaţia şi să repare partea de infrastructură afectată.

La Tecşeşti (comuna Întregalde) şi Răicani (Galda de Jos) se fac lucrări la DC 76 (Cetea-Răicani-Stremț), ce a fost avariat și blocat cu aluviuni.

Lucrările au fost verificate, sâmbătă, şi de prefectul de Alba, Dănuţ Hălălai, care a postat imagini, pe Facebook.

„Se intervine cu utilaje grele pe drum în așa fel încât în cel mai scurt timp acesta să fie practicabil”, a explicat prefectul.

După ploile din 8 iunie, valea Cetei a ieșit din matcă și a inundat circa 0,3 hectare de teren agricol. Au fost colmatate cinci podețe, iar DC 76 (Cetea-Răicani-Stremț) a fost avariat și blocat cu aluviuni pe o lungime de aproximativ 4 km pe raza localităţii Tecșești (comuna Întregalde) și pe o lungime de 1,5 km pe raza localităţii Răicani (Galda de Jos), transmitea ISU Alba, la acel moment.

Vezi şi ISU Alba: Drum blocat de aluviuni, terenuri inundate şi poduri colmatate, în zona Galda de Jos – Întregalde. PAGUBE după ploi torenţiale în Alba

Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba și ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență Galda de Jos și Întregalde au evaluat situaţia şi în prezent se derulează lucrări de reparaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax