Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Reparații în bătaie de joc la podul peste Mureș, de la intrare în Alba Iulia. Câte zile a rezistat ”cârpeala”

Publicat

Reparațiile făcute la rosturile de dilatație ale podului peste Mureș, de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș au fost făcute din nou de mântuială.

”Cârpeala” a ținut mai puțin de două săptămâni de la finalizarea lucrărilor, iar șoferii care trec zilele acestea prin zonă pot observa că porțiunile la care s-a lucrat au început să se deterioreze.

Și în imaginile filmate vineri după-amiază se vede că asfaltul s-a rupt și la fiecare rost au apărut gropi.

Reamintim că lucrările de reparații la pod au început în data de 9 iulie, iar constructorii au lucrat pe timpul nopții, pentru a nu îngreuna circulația.

În zonă s-au mai făcut lucrări și anul trecut, dar nici acele reparații nu au rezistat multă vreme. Din cauza denivelărilor de la rosturile de dilatație, în zona podului de peste râul Mureș se formează cozi imense atât la ieșirea din oraș cât și la intrare. Cei mai afectați de starea proastă a podului sunt navetiștii care, de multe ori, parcurg drumul dintre Sebeș și Alba Iulia (15 kilometri) chiar și în 45 de minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Păcurar Dana

    luni, 27.07.2020 at 13:02

    ALO PRIMARIA!
    Era vorba ca cei ce au reparat podul au dat garanție 10 ani. De ce nu se ia nici o măsură in privința asta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax