Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Angajații Primăriei şi voluntarii ISU Alba au ieșit la deszăpezit. Paul Voicu: ”Facem curățenie serioasă, nu să ne aflăm în treabă”

Publicat

Aproximativ 100 de reprezentanți ai Primăriei, însoțiți de polițiști locali, dar și de voluntarii ISU Alba au trecut la deszăpezirea orașului Alba Iulia. Ținta „muncitorilor de ocazie” a fost tot ce înseamnă spațiu public, de la trotuare, parcări, până la stații de autobuz.

Viceprimarul Paul Voicu a supravegheat atent acțiunea, arătând că nu este o muncă ușoară: ”Cam de o săptămână, două, Primăria are ca prioritate tot ce înseamnă ninsori în țară și în Alba Iulia, alături de firma care are aceste servicii, deszăpezirea străzilor principale, tot ce înseamnă stații de autobuz, spitale, licee, urmează în faza a doua să eliberăm parcările publice. Intrăm într-un loc și facem curățenie serioasă, nu ne aflăm în treabă să spunem că facem marea cu sarea”.

Acțiunea de deszăpezire va dura miercuri și joi, potrivit viceprimarului Paul Voicu. Pe parcursul deszăpezirilor, cei prezenți au primit ceai cald din partea autorităților, iar zonele curățate de aceștia aveau alt aspect, unul îngrijit, pe care se putea circula fără probleme.

Locuitorii pot semnala orice neajuns privitor la accesul în anumite zone din oraş neacoperite încă de echipajele de deszăpezire pe adresa    dispecerat@apulum.ro sau la numărul de telefon 0372 PRIMAR (77 46 27).

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Hara

    miercuri, 15.02.2012 at 12:38

    Ati invatat lectia predata de Calin Potor ?

    • tempera

      miercuri, 15.02.2012 at 23:19

      De la potor se poate invata cum sa stai acasa in greva, salariul mare sa-l iei in continuare si sa urlii cat poti ca nimic nu merge bine in tara asta.

  2. Pe Direct

    joi, 16.02.2012 at 08:27

    Incercati sa dati zapada si in spatele blocurilor , parcarile si trotuarele sunt
    curatate (au avut grija locatarii) dar pe strazi este zapada de ramane masina inpotmolita daca nu te pricepi cu , covrigul .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax