Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Restaurantul KFC din Alba Mall s-a deschis. ”Înghesuială” ca-n Ardeal la noul fast food de la Alba Iulia

avatar

Publicat

Publicitate

Restaurantul KFC și-a deschis porțile pentru clienții din Alba Iulia, în incinta Alba Mall, marți, în jurul prânzului. Pe paginile de socializare, oamenii prevedeau o deschidere a restaurantului de la Alba Iulia asemănătoare cu inaugurarea McDonald`s din Focșani, unde s-au format cozi de sute de metri și oamenii au așteptat ore întregi pentru un meniu.

Așteptările cârcotașilor, au fost spulberate după deschiderea oficială a restaurantului din Alba Mall, care s-a deschis ”ardelenește”, în liniște cu aproximativ 50 de persoane.

În incinta Alba Mall, restaurantul KFC cu numărul 74 din țară a fost deschis oficial pe 4 decembrie în jurul orei 13.00.

kfc alba iulia

La inaugurare, au fost prezente în jur de 50 de persoane, contrar zvonurilor sau presupunerilor de pe paginele de socializare, care prevedeau o deschidere a restaurantului de la Alba Iulia asemănătoare cu inaugurarea McDonald`s din Focșani.

kfc alba iulia

La Focșani, coada de clienți se întindea pe sute de metri, clienții stând în picioare și câteva ore pentru un meniu.

mec adevarul

sursa foto: Adevărul.ro

La Alba Iulia, investiția KFC a fost de aproximativ 900.000 euro. Restaurantul este construit pe o suprafaţă de 400 mp, cu o capacitate de până la 98 de locuri, consumatorii având posibilitatea de a lua masa și pe o terasă care va fi funcțională pe perioada verii.

Restaurantul este dotat și cu două chioşcuri digitale cu patru ecrane, ca alternativă rapidă pentru cei care doresc să eficientizeze timpul de aşteptare al comenzii, prin plasarea și achitarea comenzii, cash sau card, prin această opțiune.

kfc alba iulia

Echipa restaurantului este formată din 50 de persoane, din care fac parte lucrători bucătărie, casieri, bucătari și asistent manager. Condițiile de angajare pe aceste posturi nu presupun o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu.

Terasa restaurantului va fi amenajată odată cu începerea sezonului cald și, potrivit unor reprezentanți ai restaurantului, acesta va fi dotat și cu un sistem de tip drive-thru.

4 Comentarii

4 Comments

 1. avatar

  albaiulian

  marți, 04.12.2018 la 14:41

  m as fi dus, dar cand am vazut ca nu i coada, m am intors din drum….mai au un punct de lucru la etaj , deci nu i in premiera ca la Focsani
  saracii….900000 euro . sa le uram succes

 2. avatar

  AHAHA

  miercuri, 05.12.2018 la 12:32

  Au dat tigăi gratis ?

 3. avatar

  john

  miercuri, 05.12.2018 la 15:24

  nu se apropie de produsele de la antik food, chiar daca sunt un mare lant de fast food. daca antik continua sa pastreze calitatea o sa ramana cu inaugurarea

 4. avatar

  Maxim

  joi, 06.12.2018 la 08:53

  John, ai dreptate! Traiasca KFG-eorge!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

SINUCIDERE la Cugir. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac, pe o stradă din oraș

avatar

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cugir a fost găsit, miercuri noaptea, spânzurat de o creangă a unui pom aflat în fața unui bloc, pe o stradă din oraș. Se pare că bărbatul a fost găsit de un cetățean care locuiește într-un imobil situat pe strada Rozelor din oraș, miercuri, 12 decembrie, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Muncii: Agresorii din cazurile de violență domestică vor beneficia de consiliere psihologică gratuită

avatar

Publicat

psiholog sedinta

Agresorii din cazurile de violență domestică pot beneficia de consiliere psihologică, atât în cadrul unor servicii de specialitate publice, cât și private. Măsura poate fi dispusă de către instanţele judecătoreşti competente în sarcina agresorului, în soluţionarea cazurilor de divorţ, în care s-a reţinut culpa unuia dintre soţi cu privire la săvârşirea unor fapte de violenţă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cititori fideli și instituții publice premiate de Biblioteca ”Lucian Blaga” din Alba. Concert Paula Seling

avatar

Publicat

Cititori fideli, instituții administrative și culturale din Alba alături de mass-media au fost premiați în Gala Premiilor Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba, ce a avut loc miercuri seară în incinta Alba Mall. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de solista Paula Seling.Gala de miercuri seară a fost deschisă de tânăra actriță, Cătălina Mihăilă a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări la legea dării în plată. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă

avatar

Publicat

taxe bani euro

Legea dării în plată a suferit noi modificări, marţi. Senatorii din comisia de buget şi finanţe au decis că ea nu se va aplica celor care au luat credite prin programul Prima Casă. În schimb, au fost aprobate mai multe amendamente care favorizează debitorii, stabilindu-se clar care sunt situaţiile de impreviziune.Pentru a se aplica, modificările […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate