Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Restaurantul KFC din Alba Mall s-a deschis. ”Înghesuială” ca-n Ardeal la noul fast food de la Alba Iulia

Publicat

Restaurantul KFC și-a deschis porțile pentru clienții din Alba Iulia, în incinta Alba Mall, marți, în jurul prânzului. Pe paginile de socializare, oamenii prevedeau o deschidere a restaurantului de la Alba Iulia asemănătoare cu inaugurarea McDonald`s din Focșani, unde s-au format cozi de sute de metri și oamenii au așteptat ore întregi pentru un meniu.

Așteptările cârcotașilor, au fost spulberate după deschiderea oficială a restaurantului din Alba Mall, care s-a deschis ”ardelenește”, în liniște cu aproximativ 50 de persoane.

În incinta Alba Mall, restaurantul KFC cu numărul 74 din țară a fost deschis oficial pe 4 decembrie în jurul orei 13.00.

kfc alba iulia

La inaugurare, au fost prezente în jur de 50 de persoane, contrar zvonurilor sau presupunerilor de pe paginele de socializare, care prevedeau o deschidere a restaurantului de la Alba Iulia asemănătoare cu inaugurarea McDonald`s din Focșani.

kfc alba iulia

La Focșani, coada de clienți se întindea pe sute de metri, clienții stând în picioare și câteva ore pentru un meniu.

mec adevarul

sursa foto: Adevărul.ro

La Alba Iulia, investiția KFC a fost de aproximativ 900.000 euro. Restaurantul este construit pe o suprafaţă de 400 mp, cu o capacitate de până la 98 de locuri, consumatorii având posibilitatea de a lua masa și pe o terasă care va fi funcțională pe perioada verii.

Restaurantul este dotat și cu două chioşcuri digitale cu patru ecrane, ca alternativă rapidă pentru cei care doresc să eficientizeze timpul de aşteptare al comenzii, prin plasarea și achitarea comenzii, cash sau card, prin această opțiune.

kfc alba iulia

Echipa restaurantului este formată din 50 de persoane, din care fac parte lucrători bucătărie, casieri, bucătari și asistent manager. Condițiile de angajare pe aceste posturi nu presupun o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu.

Terasa restaurantului va fi amenajată odată cu începerea sezonului cald și, potrivit unor reprezentanți ai restaurantului, acesta va fi dotat și cu un sistem de tip drive-thru.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comments

 1. albaiulian

  marți, 04.12.2018 la 14:41

  m as fi dus, dar cand am vazut ca nu i coada, m am intors din drum….mai au un punct de lucru la etaj , deci nu i in premiera ca la Focsani
  saracii….900000 euro . sa le uram succes

 2. AHAHA

  miercuri, 05.12.2018 la 12:32

  Au dat tigăi gratis ?

 3. john

  miercuri, 05.12.2018 la 15:24

  nu se apropie de produsele de la antik food, chiar daca sunt un mare lant de fast food. daca antik continua sa pastreze calitatea o sa ramana cu inaugurarea

 4. Maxim

  joi, 06.12.2018 la 08:53

  John, ai dreptate! Traiasca KFG-eorge!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Cel puţin 30.000 de copii vor primi câte 1.400 de lei pe lună. Care sunt condiţiile

Publicat

bani

Cel puţin 30.000 de copii cu vârste între 0 şi 2 ani, proveniţi din familiile vulnerabile, vor beneficia de educaţie timpurie în creşe prin intermediul unui program social cu o finanţare de 168 de milioane de euro, lansat luni de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. „Programul se referă la sprijin pentru copii între 0 şi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cum reuşesc şoferii să localizeze radarele şi echipajele de Poliţie Rutieră în câteva zeci de secunde

Publicat

politie

33 de secunde. Atât i-a trebuit unei aplicaţii de trafic să localizeze echipajul de Poliţie pe şosea. Mulţi români ajung să fenteze radarele Poliţiei, folosind aplicaţii mobile şi recunosc că astfel au făcut “economii la buget”. Chiar şi unii poliţişti recunosc că şoferii care folosesc astfel de aplicații au mai mici șanse de a fi […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată cu sfințenie la Cugir și Vinerea. 125 de localnici, gazdele din acest an

Publicat

pastenii vinerea 2018

În Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, creștinii țin cu sfințenie la anumite tradiții și obiceiuri, atât la oraș cât și la sate. Așa se întâmplă în orașul Cugir şi la Vinerea, unde se ţine un obicei vechi de mai bine de 71 de ani: Obiceiul „Păștenilor”. Persoanele care împlinesc în acest an vârsta de 60 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

10 mai: Crosul Europei, a şasea ediţie, în Cetatea Alba Carolina. Detalii despre înscrieri şi traseu

Publicat

crosul europei alba iulia

A șasea ediție a Crosului Europei se desfăşoară vineri, 10 mai, în Cetatea Alba Carolina, sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei. Startul competiţiei este de la ora 12.00, în şanţurile Cetăţii. Înscrierile încep de la ora 9.30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate