Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: RESTRICŢII de circulaţie, o lună, pe DN1 în Lancrăm. Se înlocuiesc capacele de canal şi se asfaltează

Publicat

YouTube video

Circulaţia rutieră pe DN1, tronsonul aglomerat din localitatea Lancrăm, lângă Sebeş, este restricţionată, de luni, 11 iunie, pentru aproximativ 30 de zile. Traficul pe un sens de mers este deviat de pe artera principală pe strada Dealului.

Primăria Municipiului Sebeș a anunțat începerea lucrărilor de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm. Vor fi înlocuite 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final va fi refăcut și covorul asfaltic, potrivit sursei citate.

Este vorba despre un proiect în coparticipare Apa Ctta Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebes, care a bugetat 130.000 lei pentru această lucrare.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier se va desfășura pe o singură bandă, al doilea sens de mers fiind deviat pe strada Dealului. Durata estimată pentru finalizarea lucrărilor este de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. indiferenta

    miercuri, 13.06.2018 at 11:22

    Pentru ca proeictul canalizarii din Lancram a fost unul de tot rahatul- intrucit gurile de canal au fost plasate exact pe zona trecerii rotii dreapta a tuturor masinilor – acum se dovedeste ca lucrarea a fost aiurea proiectata, iar cine a receptionat sa ceva, ar trebui sa plateasca cheltuielile de acum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax