Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Revelion 2016 în Alba Iulia. ARTIFICII în Piața Cetății și petrecere de partid tradițională la ”Pavilion”

Publicat

artificii Albaiulienii au întâmpinat anul 2016 în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Frigul nu i-a ţinut în case pe cei care au vrut să numere ultimele secunde din an chiar în inima orașului. Oamenii s-au bucurat de un foc de artificii spectaculos, au primit calendare și și-au pus dorințe pentru ca anul care vine să fie unu mai îmbelșugat și mai bun.

Pe lângă tradiţionalele focuri de artificii, sute de albaiulieni şi vizitatori au fost invitaţi să sărbătorească în mijlocul Cetăţii Alba Carolina, într-o atmosferă completată cu muzică de concert, Revelion în aer liber.
Şi de această dată, în mijlocul albaiulienilor s-a aflat primarul Mircea Hava, în calitate de reprezentant al organizatorilor.
Albaiulienii au sărbătorit cu bucurie şi şampanie, iar, timp de zece minute după ora 00.00 cerul a fost „inundat” de steluţe multicolore, într-un spectacol de artificii, demn să anunţe oraşul că începe un nou an.
Cei prezenţi au primit şi cadouri de la administraţia locală: calendare pentru 2016.
Pupă focul de artificii, primarul Mircea Hava a continuat petrecere la „Pavilion” alături de soția sa dar și de restul colegilor și prietenilor din partid.
Liberalii au dansat și au petrecut până în zorii zilei.
Anul acesta membrii PSD au sărbătorit separat și nu au organizat o petrecere alături de colegii de partid.

Alba24 vă urează „La Mulţi Ani!” şi „Un An Nou Fericit!”.

CITEȘTE ȘI :  MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2018. MESAJE frumoase de REVELION

foto-video: Daniel Bloss

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax