Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Ricardo Caria, în concert caritabil la Alba Iulia. „Trust Your Art”, alături de elevi ai Liceului de Arte „Regina Maria”

Publicat


Prezent pentru a doua oară în concert la Alba Iulia, Ricardo Caria continuă seria de spectacole susținute în scop caritabil, în mai multe orașe din România. Cauza pentru care luptă să strângă fonduri este un grup de copii cu cancer, pentru care speră să reușească să achiziționeze niște aparate medicale care le-ar facilita tratamentul.

Concertul a început în jurul orei 19.30 la Casa de Cultură a Studenților, unde s-au strâns câteva zeci de oameni pentru a-i asculta pe artiști, dar și a contribui la cauza caritabilă. Ricardo Caria a cântat alături de elevi ai Liceului de Arte „Regina Maria”, dar a avut și câțiva invitați, dansatori, vocaliști.

Prin acest turneu, interpretul dorește să sprijine Asociația Umanitară Alexandru Damian, înființată de o familie al cărei copil a fost afectat de cancer, însă a scăpat. „Este o asociație transparentă, sunt oameni care fac mult bine și m-am decis să îi ajut cu ce știu eu să fac, să cânt pentru cei care fac bine în lume”, a spus Ricardo Caria.

Ricardo Caria se află în plin turneu din care fac parte orașele Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureș, Luduș, Timișoara, Oradea, Arad.

Vedeți mai jos mesajul lui Ricardo Caria pentru cititorii Alba24, o piesă și câteva imagini de la concert:


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

URS lovit MORTAL de o mașină pe DN1 Sibiu-Brașov, zona Hula Bradului

Publicat

Un nou accident rutier, în care a fost lovit un urs, s-a petrecut duminică seara. Animalul a murit în urma impactului. Evenimentul rutier a fost semnalat pe DN1 Sibiu – Brașov, la Hula Bradului. Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier s-a desfășurat alternativ, temporar, fiind reluat în jurul orei 22.40. Citește și VIDEO: Urs rănit, păzit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Numărul deceselor asociate cu utilizarea țigărilor electronice, în creștere. Atenționările specialiștilor

Publicat

S-au înmulțit decesele în urma unei afecţiuni pulmonare asociate cu utilizarea ţigărilor electronice (practică denumită „vaping”).  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a anunțat că s-a ajuns la 42 de victime. Agenţia americană din domeniul sănătăţii, care a colectat date referitoare la această afecţiune pulmonară în 49 din cele 50 de state […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZIDENȚIAT 2019: LISTA posturilor din ALBA, pe specialități, scoase la concurs. Înscrierile continuă până MARȚI

Publicat

medic rezident

Ministerul Sănătăţii organizează în 8 decembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul se desfăşoară în centrele universitare: Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Sunt 4.350 de locuri scoase la concurs, număr mai mic faţă de cel de anul trecut. […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Regulamentul de funcționare al Pieței volante din Alba Iulia, în consultare publică. Ce obligații au micii producători

Publicat

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică regulamentul de funcționare a Pieței volante Transilvania, deschisă în fiecare vineri, în parcarea fostei policlinici a spitalului, pe Bulevardul Transilvaniei. Piața pune la dispoziție 45 de locuri pentru producătorii agricoli din Alba Iulia și localitățile învecinate din județ care doresc să-și vândă produsele. De la piața volantă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate