Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Royal Crown Trophy 2016: Cei mai frumoşi câini, în competiţie internaţională la Alba Iulia

Publicat

colaj caini La Alba Iulia a început sâmbătă, expoziția chinologică Royal Crown Trophy 2016, un eveniment dedicat proprietarilor câinilor de rasă, în particular și iubitorilor de animale, în general. Cei mai frumoşi câini pot fi admiraţi, timp de două zile, pe Latura de Nord a Cetăţii Alba Carolina, în Piaţa Toboşarului și Piața Romană. Manifestarea cuprinde, pe lângă expoziţia naţională şi internaţională de patrupede şi un târg de adopţii căţei.

Iubitorii de animale din Alba Iulia au șansa să urmărească evoluțiile a 100 de rase canine în 6 ringuri, pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, între Piața Toboșarului și Piața Romană. Pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică, se vor derula diverse probe în care arbitrii evaluează frumusețea, capacitatea de lucru a câinilor, indicatori fizici, personalitatea animalelor, dar si potențialul handler-ilor de a relaționa cu câinele.

YouTube video

La eveniment participă proprietari de animale din Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Rusia, Slovacia, Ungaria și bineînțeles România. La ediția din acest an, arbitrii sunt din Slovacia, Spania, Cipru, Ungaria, Portugalia și Bulgaria.

Dincolo de competiția convențională, iubitorii de câini au posibilitatea să discute cu profesioniști din domeniu despre tot ce-i interesează și îi aproprie în pasiunea lor comună: diete, antrenamente, întreținere, medicină veterinară etc. Evenimentul are menirea de a arăta tuturor capacitățile extraordinare pe care le au companionii noștri cu patru picioare, adaptați unui stil de viață umanizat, modelat cu atenție și dragoste de către proprietarii lor.

În centrul acestui eveniment stă pasiunea responsabilă pentru cel mai bun prieten al omului. Astfel, câini cu certă valoare chinologică au ajuns în acest weekend la Alba Iulia, pentru a disputa cel mai râvnit trofeu: „Supreme Best in Show”. Expoziția din Alba Iulia este menționată și în calendarul internațional al Federației Chinologice Internaționale.

Programul „Royal Crown Trophy”

Sâmbătă, 13 august:

CAC (325 câini înscriși)

Ora 9.00 – Deschiderea expoziției

Ora 9.00 – Arbitraje la ring

Ora 14.00 – Best in Show

CACIB (349 câini înscriși)

Ora 17.00 – Deschiderea expoziției

Ora 17.00 – Arbitraje la ring

Ora 20.00 – Best in Show

Duminică, 14 august:

CACIB EXPO Campionat (375 câini înscriși)

Ora 9.00 – Deschiderea expoziției

Ora 9.00 – Arbitraje la ring

Ora 14.00 – Best in Show CACIB & Supreme Best in Show

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    sâmbătă, 13.08.2016 at 22:34

    Impresionant !!….pacat ca rahatul de prin iarba si de pe pistele de biciclete si alei nu-l aduna nimeni:(((

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax