Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: S-a deschis Parcul de Crăciun de la Sebeș. Personaje de poveste, concert cu Cleopatra și Pavel Stratan

Publicat

YouTube video

Magia Crăciunului a ajuns la Șebeș. În Parcul Tineretului din oraș, povestea de iarnă a început miercuri seară cu un concert a lui Cleopatra și Pavel Stratan, urmat de momente artistice susținute de grupul ”Do Re Mi”, al Centrului Cultural ”Lucian Blaga”.

Pe scena montată în parc au sosit colindătorii, care au colorat atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și le-au oferit celor prezenți bucuria colindului străbun.

parc craciun sebes

Cei mici și-au putut întâlni personajele preferate și eroii din povești, care au animat deschiderea parcului și le-au oferit copiilor prezenți o seară de neuitat.

Citește și: MESAJE DE CRĂCIUN 2018: Urări AMUZANTE și HAIOASE pe care le poţi trimite prin SMS celor dragi

Seara a fost animată de un Concert a lui Cleopatra Stratan acompaniată de tatăl său, Pavel Stratan. După recitalul familiei Stratan au urmat momente artistice cu grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

parc craciun sebes

În Târgul de Iarnă de la Sebeș există un patinoar artificial de 300 de metri, unde accesul este gratuit și căsuțe cu dulciuri pentru cei mai pofticioși dintre sebeșeni.

parc craciun sebes

În perioada 6 – 21 decembrie 2018, Centrul Cultural „Lucian Blaga”, sala de evenimente „Gheorghe Maniu”, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș

parc craciun sebes

Orele 16:00 – 18:00 – Ateliere de lectură și creație – Ateliere creative pentru copii organizate cu aportul personalului din cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș; copii se vor bucura de atmosfera Crăciunului, vor primi dulciuri și vor petrece un timp de calitate în compania cărților, vizionând filme sau confecționând obiecte de Crăciun.

Citește și  MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

parc craciun sebes

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax