Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: S-a întors iarna. Județul Alba, sub atenționare de ninsori și vânt

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFBcTEsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Dacă în iarna 2019-2020 nu au fost multe zile cu zăpadă, la final de martie, orașul Alba Iulia a fost acoperit de un strat consistent de nea.

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de ninsori, respectiv Cod Portocaliu pentru zona Munților Șureanu, până miercuri.

În Munților Apuseni, precum și în sudul Transilvaniei, temporar va ninge, moderat cantitativ (10-20 l/mp) și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Vântul va prezenta intensificări cu viteze de 50-60 km/h, iar în zona montană înaltă rafalele vor depăși 70-90 km/h, viscolind ninsoarea, potrivit ANM.

Vezi Atenționare COD PORTOCALIU și GALBEN de ninsori și viscol în ALBA și alte județe din țară, până miercuri

Ninsoarea de la finalul lunii martie este cunoscută, potrivit tradiției, ca ”Zăpada mieilor”, ce urmează zilelor Babelor și Moșilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax