Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Salvamontiștii din Alba au distribuit alimente de Crăciun persoanelor nevoiașe. Ce cadouri au primit aceștia de la Moș

Publicat

După ce salvatorii montani voluntari au luat parte la transportul și distribuirea de alimente și cadouri de Crăciun persoanelor nevoiașe, locuitorilor cu vârste înaintate din locuri izolate din satele Strungari, Purcăreți sau din zona Munților Trascău, a venit rândul salvatorilor montani să fie vizitați de Moș Crăciun.

Moșul le-a adus un autovehicul de intervenție în zona montană cu caracteristici tehnice și dimensionale care îl fac pretabil de a fi medicalizat pe viitor.

Din sacul lui, Moșul a mai scos și un snowmobil sport, pentru zăpadă adâncă, destinat intervențiilor în afara pârtiilor de schi, care va fi operaționalizat în zona Munților Șureanu pentru căutarea-salvarea persoanelor rătăcite sau celor care ies din perimetrul zonei schiabile.

„Deja au început să sosească și elementele de echipament nou, de la un producător român bine cunoscut în rândul iubitorilor de munte, a cărui loc de producție se află în județul nostru.

Noile uniforme vor echipa atât salvatorii montani angajați, salvamontiștii voluntari, cât și o parte din aspiranți.

Fondurile necesare Moșului au fost asigurate din bugetul Consiliului Județean Alba”, au transmis reprezentanții Salvamont Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax