Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO-VIDEO: Săptămână specială pentru preșcolarii Grădiniței nr. 13 din Alba Iulia. Poveste citită de primarul Pleșa și flashmob

Publicat

Săptămâna aceasta a fost una specială pentru preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr. 13 din Alba Iulia. 

Potrivit directoarei instituției, prof. Laura Mihaela Fotin, miercuri, primarul Gabriel Pleșa, în calitate de invitat, a citit micuților povestea săptămânii „Pete Motanul. Ador tenișii albi” (din cadrul proiectului național „Citește-mi 100 de povești”, în colaborare cu Asociația OvidiuRo).

„O serie întreagă de aventuri îi colorează tenișii motanului, astfel încât, de fiecare dată, este nevoit să își reconsidere „adorația’’ și să se conformeze noii culori, pe care o adoră. Este o mini-lecție de acceptare a inevitabilului, de obișnuință cu un lucru care nu mai poate fi schimbat și de evoluție spre noi idei, spre noi proiecte. De altfel, morala poveștii ne-o spun chiar autorii, în mod amuzant: <În orice ai călca, trebuie să mergi mai departe>”, a explicat prof. Laura Fotin.

Vineri, 11 iunie, în Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 din Alba Iulia a fost mare distracție. În cadrul programului educațional Kalokagathia, îndrumați de educatoare, cei mici s-au  organizat într-un flashmob, dansând sincron pe melodii foarte apreciate de toți participanții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate