Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO „Sărbătoarea Primăverii – Arte şi meşteşuguri pentru toţi”: Momente artistice de muzică și dans, la Alba Iulia

Publicat

IMG_1413 Copiii şi tinerii care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba au evoluat marți, 7 martie, în cadrul evenimentului „Sărbătoarea Primăverii – Arte şi meşteşuguri pentru toţi” desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Începând cu ora 17.00, spectatorii prezenți la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia au putut viziona momente artistice de parada modei cu accesorii, teatru, muzică uşoară, muzică instrumentală, dansuri populare şi muzică vocală tradiţională.

YouTube video

Programul artistic pregătit de copiii și tinerii care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”Alba a fost întregit de expoziţii de pictură şi mărţişoare tradiţionale.

Este un eveniment deosebit pregătit de copiii şi tinerii care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”Alba dar şi un eveniment prin care ne bucurăm împreună de venirea primăverii. Ne dorim să fie o adevărată sărbătoare a primăverii dar şi un moment în care arătăm tinerele talente cu care ne mândrim”, a transmis înainte de eveniment prof. Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba.

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

Material în curs de actualizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax