Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: Sărbătoarea Salcâmilor la Ceru Băcăinți. Petrecere, voie bună și aglomerație în cea mai pustie comună din România

Publicat

Comuna Ceru Bacăinți a găzduit duminică serbarea anuală dedicată salcâmilor. Vremea a fost superbă, câțiva nori au făcut că atmosfera încinsă să fie totuși respirabilă, a transmis unul dintre participanți. 

Evenimentul a fost deschis oficial în jurul orei 14, de către primarul Ioan Trif, care a invitat pe scenă și alți colegi de la primăriile învecinate.

Au fost amenajate băncuțe în față scenei, precum și mese pe lângă punctele de vânzare. Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi au patrolat zona pentru siguranța evenimentului.

Spectacolul a fost asigurat de o mulțime de interpreți de muzică populară și nu numai.

Ceru Băcăinți este cea mai pustie comună din România, cu doar aproximativ 250 de locuitori. Cele zece sate ale comunei sunt răspândite pe o suprafața de aproximativ 5.900 de hectare a comunei.

Un calcul simplu arată că densitatea populației este apropiată de cea înregistrată în unele dintre cele mai depopulate zone din lume: un om la peste 21 de hectare.

Foto/video: Fotospeed.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax