Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO-VIDEO) Sărbători muzicale la „Alba în magia Crăciunului”: Fanfara lui Moș Crăciun, Bohemian Groove și Școala de Jazz Alba

Publicat

YouTube video

Festivalul „Alba în magia Crăciunului” l-a adus, vineri seară, la Alba Iulia, chiar pe Moș Crăciun. Acesta a ajuns în Piața Cetății, dar nu singur, ci cu fanfara sa de „crăciunei” cât se poate de muzicali. Albaiulienii care au ieșit în oraș au avut parte și de două concerte susținute la Sala Unirii de elevii Școlii de Jazz Alba și Bohemian Groove.

După ce, seri la rând, Piața Cetății din Alba Iulia a fost vizitată de zeci de persoane, vineri, a venit rândului lui Moș Crăciun și a sa fanfară să oprească sania în Cetate. Este vorba despre trupa Casei de Cultură a Studenților din Cluj, Transilvania Brass, care a susținut un minunat recital în cadrul Festivalului Iernii.

Moșul a arătat că nu se dă în spate de la cântat din instrumente și le-a demonstrat albaiulienilor cum se sărbătorește în țara sa Crăciunul. Concertele oferite de elevii Școlii de Jazz Alba și Bohemian Groove au fost de asemenea pe gustul vizitatorilor Sălii Unirii. Sub îndrumarea lui Ovidiu Pârjol, Laura Orian și Geta Pluta, au interpretat pe scenă tinerii artiști Alexandra Motrici, Alexandra Corpade, Gabriel Rusu, Cosmin Buzgure, Miruna Bianu, Ana-Maria Lazar, Cristian Alexievici, Maria Simandi și Paul Gabriel Tomus.

Vă invităm să vedeţi o galerie foto de la evenimentele de vineri seara:

Foto-video, Cosmin NISTOR

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax