Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Șapte persoane aduse la audieri la IPJ Alba, în dosarul de înșelăciune prin metoda „agenția de modeling”

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFucmosMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Șapte persoane vizate de ancheta polițiștilor din Alba, în dosarul de înșelăciune în care au fost făcute percheziții miercuri dimineața, sunt aduse la audieri la sediul Poliției din Alba Iulia.

Din primele date ale anchetei, suspecții le-ar fi promis unor cetățeni din județ că le vor promova imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu firme de publicitate sau modeling.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au derulat, miercuri dimineața, două percheziţii.

Ambele au fost în municipiul Alba Iulia, la punctul de lucru ale unei societăți comerciale ai căror reprezentanți sunt bănuiți de înșelăciune și la o locuință din municipiu închiriată de aceștia.

”Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în perioada ianuarie – februarie 2021, persoanele vizate de anchetă ar fi racolat, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, 7 persoane, de diferite vârste, toate din județul Alba, cărora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 și 2.000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte, cu diverse societăți de publicitate sau companii de modeling. Ulterior, aceștia nu ar fi efectuat demersurile în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor”, a mai precizat comisar șef de poliție Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, în urma perchezițiilor, au fost ridicate unități de calculator, telefoane mobile, documente, precum și peste 30.000 de lei.

La percheziții au participat poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, acțiunile fiind derulate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

UPDATE: Șase persoane au fost aduse la miercuri după-amiaza, iar altă persoană a fost adusă mai devreme, pe parcursul aceleiași zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax