Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Scenetă de Crăciun la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din cartierul Tolstoi. Copiii au adus vestea cea mare a Nașterii Mântuitorului

Publicat

YouTube video

În prima zi de Crăciun, copiii care aparțin de Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din cartierul Tolstoi din Alba Iulia, condusă de preotul Mihai Himcinschi, au adus mesajul Nașterii pruncului Iisus tuturor enoriașilor prezenți la slujbă. Cu emoții, dar plini de bucurie că pot să arate celor mari că înțeleg adevărata semnificație a Crăciunului, copiii au colindat, au recitat poezii și au prezentat povestea Nașterii Mântuitorului.

Magi, soldați, îngerași, Fecioara Maria, împăratul Irod sunt doar câteva dintre persoanejele scenetei de Crăciun a copiilor de la Biserica cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” din Alba Iulia. Pe lângă aceștia, și colindători îmbrăcați în costum popular au adus în sufletele oamenilor mesajul Nașterii Mântuitorului.

Coordonați de prof. Simona Himcinschi, cei mici au colindat, au recitat poezii, iar ca drept răsplată, la final, bătrânul Moș Crăciun a venit cu sacul plin de daruri pentru toți copiii cuminți.

Emoțiile părinților și ale bunicilor au fost și mai mari, astfel că în timp ce copiii colindau și recitau poeziile, și cei mari murmurau alături de ei.

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax