Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Scriitorul Ion Lăncrănjan, celebrat prin manifestări culturale cu ocazia aniversării a 85 de ani de la naștere

Publicat

YouTube video

Cei care l-au cunoscut pe scriitorul Ion Lăncrănjan, – Bădia, cum îi spuneau apropiaţii, dar și cei care îi apreciază opera, s-au întâlnit marți, 13 august 2013, pentru a-l celebra printr-o manifestare culturală, cu ocazia aniversării a 85 de ani de la naştere. Încă de dimineață, aceștia s-au strâns în jurul bustului său de pe Aleea Scriitorilor pentru a depune coroane de flori, jerbe și a-și aminti câteva detalii din viața și opera sa.

Oameni de cultură, prieteni, precum şi iubitorii scrierilor lui Ion Lăncrănjan au dedicat ziua de 13 august evocării personalităţii acestuia printr-o serie de manifestări culturale. La ora 9.30, aceștia au depus flori la casa memorială a lui Ion Lăncrănjan, în Oarda de Sus, iar la ora 10.00 au început Colocviile lăncrănjene, organizate la Centrul de Cultură „Ion Lăncrănjan” din Oarda de Jos.

Vedeți mai jos cum a rămas Ion Lăncrănjan în memoria apropiaților, prin vocea Mioarei Pop, directoarea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba:

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax