Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Seara emoţiei şi iubirii la Alba Iulia. Concert extraordinar Alessandro Safina, în Piaţa Cetăţii, la Sărbătoarea Muzicii

Publicat

IMG_0324 Sâmbătă seara, pe scena de la Alba Iulia a urcat Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu. Cunoscut pentru talentul său și viziunea asupra muzicii clasice, pe care o îmbină cu cea pop, pentru a crea un nou stil, tenorul italian nu a dezamăgit nici în Cealaltă Capitală.

A interpretat piese pline de sentiment, armonioase, care a amintit publicului de sensibilitatea şi nuanţele complexe ale naturii umane. Au fost melodii fără vârstă, o parte dintre acestea cunoscute de cei prezenţi. Un exemplu este „Luna”, din coloana sonoră a unei telenovele de succes.

Vocea deosebită a tenorului a fost completată de interpretarea fără cusur a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat Sibiu, iar Piaţa Cetăţii a fost plină de spectatori, pentru încă o seară, la Sărbătoarea Muzicii din Alba Iulia.

Safina are o carieră de succes în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai importante scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creştere a popularităţii la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – „opera-rock”- după cum el însuşi îl numeşte.

Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras şi Mario Frangoulis.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Artistul a devenit cunoscut în România mai ales după colaborarea cu telenovela braziliană Clona, pentru care a făcut coloana muzicală.

Sărbătoarea Muzicii continuă duminică, cu spectacolul “Operetta Gala”. În jur de 100 de artişti vor interpreta arii celebre în faţa publicului, în Piaţa Cetăţii, de la ora 20.30.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Seară de neuitat la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia, cu Gheorghe Zamfir şi Bere Gratis, în Piaţa Cetăţii

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. fvffddf

    luni, 27.06.2016 at 07:48

    Ce va mai plac gratuitatile!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax