Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Seether, Paraziții, Vița de Vie și alte formații au adunat mii de oameni pe Câmpia Libertății din Blaj

Publicat

YouTube video

Paraziții, Vița de Vie, Alternosfera, Grimus,  Seether dar și alte formații au adunat mii de oameni, sâmbătă, pe Câmpia Libertății din Blaj la cea de-a doua ediție a Blaj aLIVE. Distracția a început încă de la ora 15.00 și s-a terminat aproape de miezul nopții.

Prima seară a Festivalului Blaj aLive a reușit să adune în jur de șapte mii de iubitori de muzică și libertate veniți din toate colțurile țării.

Relaxați și plini de energie, cei prezenți pe câmpie au avut ocazia să își vadă formațiile preferate performând live pe aceeași scenă.

Vița de Vie, Paraziții și alte trupe au încălzit petrecăreții pentru momentul culminat al serii și anume invitații speciali din prima seară care au fost americanii de la Seether.

După mai bine de o decadă de activitate şi cinci albume lansate, Seether a demonstrat că este una dintre cele mai consistente, versatile, ambiţioase şi de succes trupe de post grunge şi rock alternativ din lume. Cu milioane de albume vândute în întreaga lume, premiați cu discuri de aur și platină și cu un total de 11 melodii ce s-au clasat pe locul 1 în topurile mondiale.

Oamenii prezenți la eveniment s-au bucurat de prezența formației în județul Alba și nu au evitat să-și arate entuziasmul. Au cântat și au dansat pe ritmurile de rock aduse tocmai din Statele Unite ale Americii.

Concertele au început la ora 15.00 și s-au terminat la miezul nopții.

Evenimentul a oferă trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri și mâncare, zone sportive și recreative, spații pentru ateliere și socializare.

Nici copiii nu au fost uitați și pentru ei a fost amenajat un mic parc de distracție.

Distracția continuă și duminică în „Mica Romă” cu alte formații celebre printre care și Awolnation.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax