Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Seminar aniversar, organizat la Alba Iulia de practicienii în insolvență din România

Publicat

YouTube video

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România a organizat la Alba Iulia, sâmbătă 29 septembrie, un seminar științific aniversar cu ocazia Anului Centenar.

Cuvântul de deschidere a seminarului a aparținut președintelui UNPIR, Niculae Bălan care a adus un omagiu Anului Centenar și orașului Unirii, Alba Iulia.

Au fost prezentate mai multe lucrări pe baza Marii Uniri de la 1918 și cum aceasta a influențat viitorul justiției din România.

Momentul culminant al seminarului a fost premierea mai multor magistrați și a două studente ale universității gazdă pentru o activitate exemplară în sistemul juridic și universitar.

Programul a continuat cu o deplasare la statuia domnitorului Mihai Viteazul, unde președintele UNPIR, alături de reprezentantul practicienilor din insolvență din Basarabia au depus coroane de flori.

Ba mai mult reprezentantul din Basarabia a adus cu el doi săculeți de pământ pe care i-a oferit autorităților locale.

Pe esplanada din fața statuii lui Mihai Viteazul, toți participanții la seminar s-au unit îmtr-o horă, acompaniați de mai mulți elevi din Alba Iulia.

Programul a continuat cu vizitarea obiectivelor turistice din Cetatea Alba Carolina și cu o vizită la Crama Jidvei și la Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax