Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Serbările Normalităţii” la Alba Iulia. Concert Alexandra Ungureanu şi Deepcentral în Cetatea Alba Carolina

Publicat

YouTube video

IMG_0031 Duminică, la Alba Iulia, a fost zi dedicată eradicării violenței domestice, lipsei de egalitate de șansă și traficului de ființe umane. Artiști din România și-au unit forțele și colindă țara pentru a informa populația asupra importanţei acestor aspecte într-o „societate normală”. Evenimentul se numeşte „Serbările Normalităţii” şi momentul principal a fost concert în Cetatea Alba Carolina pe Latura de Vest, cu Deepcentral şi Alexandra Ungureanu.

Câteva sute de persoane au fost prezente la concert şi s-au alăturat astfel iniţiativei artiştilor. Pe scena de pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina au urcat Alexandra Ungureanu, Crush şi Deepcentral.

„Serbările Normalității” se desfășoară în 56 de orașe din România, iar printre acestea s-a aflat și Alba Iulia.

YouTube video

Programul de duminică a cuprins şi momente dedicate celor mici, activități, dezbateri, concursuri și karaoke pentru toate vârstele, alături de MC Cosmin Seleși.

Un eveniment similar în cadrul campaniei va avea loc duminica viitoare, pe 15 noiembrie, la Sebeş. Paricipă CRBL, Alexandra Ungureanu şi Crush, Spitalul de Urgenţă, Cosmin Seleşi, Dan Finţescu, Raluka, Dorian Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. albanezul

    luni, 09.11.2015 at 18:09

    Promovare zero !!! Si voi prezentati evenimentul la timpul trecut,ca peste tot! Chiar nimeni nu a stiut din timp? Daca nu sunt activitati cu iz politic nu trebuie promovat nimic!?! Personal am aflat accidental,multi treceau pe acolo si intrebau ce este! Normal ca au fost putini oameni,si asa iasa greu lumea de prin case si baruri cand da frigul…dar cand nimeni nu promoveaza un eveniment de acest gen,lupta impotriva violentei…atunci pot zice…halal oras avem !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax