Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO „Serbările Unirii”: Concert ADDA și stand up comedy cu trupa CNP, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

IMG_9118 Joi seara, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, buna dispoziție a fost la ea acasă. Pentru început, cei prezenți au cântat și au dansat alături de ADDA. Mai apoi, Radu Pietreanu, fondator al trupei Vacanţa Mare, împreună cu Tibi Neuronu şi Cristi Priza, prin glume vulgare și ironii înfățișate serios au „montat” zâmbete pe fețele spectatorilor.

Începând cu ora 20.00, pe scenă au urcat membrii grupului Skepsis, care au dat startul spectacolului din prima seară, în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc „Serbările Unirii”, aflat la cea de-a XXIV-a ediție. Grupul Skepsis a împlinit anul acesta 13 ani de activitate și funcționează în cadrul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

A urmat apoi un concert susținut de o artistă care s-a născut în apropiere de Alba Iulia, la Târgu Mureș. ADDA, pe numele său real Ada Alexandra Moldovan, este una dintre cele mai îndrăgite tinere interprete din România. În cadrul concertului, artista a cântat, printre altele, piesele „Nu plânge Ană”, „Lupii”, „Sunt bine”, „Îți arăt că pot” sau „Cântă cucu”.

YouTube video

În continuarea spectacolului, Tibi Neuronu, Cristi Priza și nu în ultimul rând Radu Pietreanu, fondator al trupei Vacanţa Mare, au „montat” zâmbete celor prezenți cu un show de stand up comedy. Cei prezenți au râs și au luat o doză de bună dispoziție.

Spectacolul de joi a făcut parte din Festivalul Naţional Studenţesc „Serbările Unirii”, organizat de către Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Festivalul reprezintă emblema instituţiei și a ajuns anul acesta la a XXIV-a ediție. Se desfaşoară în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României, iar prima ediţie avut loc în anul 1992. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax