Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Seri magice în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Recital de colinde al corului de la Seminarul Teologic Ortodox

Publicat

YouTube video

Picture 044 Tineri de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia au oferit un moment de colinde, duminică seara, în Piaţa Cetăţii. Evenimentul a fost organizat pentru albaiulieni şi vizitatori, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

A fost surpriza de sărbători din partea Căsuţei lui Moş Crăciun din Parcul Sărbătorilor de iarnă din oraş. Cei care au interpretat cântece tradiţionale de Crăciun au fost tinerii de la Corul „Apulum” de la Seminarul Teoligic Liceal Ortodox din Alba Iulia.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Reamintim că luni seara, după ora 18.00, tot în Piaţa Cetăţii se va desfăşura evenimentul „Crăciunul din 21”, organizat de către primărie. Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi la spectacol cu Gaşca Zurli şi trupa Hara. Le-au fost pregătite de către organizatori peste o mie de pachete cu cadouri.

Vă prezentăm imagini foto-video de la evenimentul de duminică seara.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax