Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Show incendiar cu Anna Lesko la Alba Mall. Micro-prețuri pentru cumpărători la „Noaptea Reducerilor”

Publicat

YouTube video

Sâmbătă seara, la Alba Mall prețurile „au intrat la apă” la Noaptea Reducerilor. Magazinele din incinta centrului comercial au venit cu reduceri de 10% sau 20% la toate produsele, dar și cu promoții. Pe lângă cumpărăturile de care s-au bucurat albaiulienii, reprezentanții Alba Mall le-au pregătit acestora și un show incendiar semnat Anna Lesko. „Ard în flăcări”, „Ia-mă”, „Leagănă barca”, dar și noul single „Sub soare” au fost câteva dintre piesele pe care frumoasa interpretă le-a cântat publicului albaiulian. Magazinele din Alba Mall au fost deschise până la miezul nopții.

Sâmbătă seara, începând cu ora 19.00, magazinele din Alba Mall i-au aşteaptat pe albaiulieni la o sesiune de cumpărături înainte de concediu, la „Noaptea Reducerilor”. O noapte întreagă preţurile au „intrat la apă”, iar cumpărătorii au beneficiat de reduceri din partea magazinelor de 10% sau 20%, dar și de promoţii speciale. Surpriza serii a fost cântăreața de etnie  etnică ucraineană, Anna Lesko, care a susţinut pentru cei prezenți la Alba Mall un concert incendiar, începând cu ora 20.30. În deschiderea spectacolului, albaiulienii au avut parte de un recital al unei tinere voci, Axenia.

Împreună cu cele două dansatoare, cu mișcări lascive și hituri cunoscute de toți cei care au venit să o asculte, Anna Lesko a făcut show pe scena din Alba Mall. Printre marile sale hituri pe care le-a câtnat alături de albaiulieni se numără „24”, „Ard în flăcări”, „Ia-mă”, „Balalaika”, „Leagănă barca”, iar una dintre surprizele artistei pentru ei a fost un cântec din folclorul rusesc.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax