Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Show-uri de senzație în ultima zi de „Festival de România”. Concerte și spectacol de lasere pe Imnul Național

YouTube video

Publicat

Aproximativ 2000 de români au înfruntat frigul de afară pentru concertele dedicate Zilei de 1 Decembrie. Seara le-a adus albaiulienilor și turiștilor care au ales Orașul Marii Unirii ca loc de distracție, trei concerte pe Latura de Vest a Cetății. De la ora 18.30, primul care  a urcat pe scena amplasată pe Latura de Vest a Cetății a fost albaiulianul Alin Ignat.

Alte două artiste îndrăgite le-au încălzit sufletele românilor prezenți, Delia și Andra. Hituri ale celor două interprete, dar și cântece patriotice și populare au smuls sute de aplauze.

1 Decembrie * PROGRAM Festival de România * Ziua Națională

De asemenea, un show de lasere a dat culoare evenimentului. Albaiulienii au cântat Imnul Național al României în timp ce pe cer se luminau cele trei culori ale drapelului, albastru, galben și roșu.

Seara de 1 Decembrie a continuat de la ora 18.30 cu trei super concerte susținute de Alin Ignat, Delia și Andra. Albaiulianul a deschis „apetitul” pentru distracție cu coveruri ale lui Tom Jones, hitul celor de la Rude cu Magic și o colindă străină.

YouTube video

Pe scena amplasată pe Latura de Vest a Cetății, marea „gălăgie” de 1 Decembrie a continuat cu Delia. Hituri precum „Ipotecat”, „A lu Mamaia”, „Vino la mine”, dar și cea mai recentă melodie a artistei „Pe aripi de vânt” le-au pus sângele în mișcare spectatorilor.

Delia nu a lăsat ca Ziua Națională a României să treacă neobservată, și alături de band a intrat pe scenă cu fulare tricolore, iar la finalul show-ului a cântat cu cei aproximativ 2000 de români cântece patriotice, precum „Noi sunte români” și „Tu, Ardeal”.

YouTube video

De la ora 20.00, Cealalată Capitală a fost luminată de un spectaculos show de lasere. Pe Imnul Național al României, cântat la unison de cei prezenți, culorile drapelului au fost „personajele” principale ale jocului de lumini.

YouTube video

Seara concertelor s-a încheiat cu mult îndrăgita artistă din Ardeal, Andra. A urcat pe scenă îmbrăcată cu o fustă cu motive populare prinsă cu o cingătoare  tricoloră. Sufletul ei de român a ieșit la „suprafață” de la început, intrând pe scenă pe ritmuri populare.

Hituri de la începutul carierei, precum „Vreau sărutarea ta”, „În noapte mă trezesc”, „K la meteo”, „Atâta timp cât mă iubești”, „Totul va fi bine”, dar și cel mai recent single „Așa e dragostea” au fost fredonate de publicul spectator împreună cu Andra.

YouTube video

Un spectaculos foc de artificii tricolore, care au reprezentat și un manifest sub numele „De la capăt” au pus punct  manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României la Alba Iulia.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax