Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon în concert „Acoustic Live de Crăciun”, la Sala Unirii

Publicat

YouTube video

Festivalul „Alba în magia Crăciunului” se apropie de final, dar nu înainte de a oferi albaiulienilor și alte câteva minunate concerte. Sâmbăta aceasta, spectacolele au continuat la Sala Unirii, unde pe scenă au urcat de această dată Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon.

Spectacolul intitulat „Acoustic Live de Crăciun” a fost în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar cei doi îndrăgiți interpreți au cântat melodii pentru sufletele celor care iubesc  această perioadă a anului.

Reamintim că artiștii albaiulieni s-au aflat în luna decembrie în ultimul turneu prin țară din acest an. Pentru că publicul din toate colțurile țării și-au dorit să-i revadă pe Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon, aceștia au susținut în luna aceasta concerte la Craiova, Timișoara, Lugoj și Alba Iulia, iar momentul oferit de artiști a fost unul încununat cu aplauze.

Vă invităm să vedeţi o galerie foto-video de la concert:

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax