Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Șofer din Alba, implicat într-un accident grav pe DN 1 Cluj-Oradea. O persoană rănită, preluată de elicopterul SMURD

Publicat

Un bărbat din Alba a fost implicat într-un accident rutier grav petrecut luni după-amiaza pe DN1 Cluj-Oradea, lângă localitatea Poieni.

Acesta conducea un TIR și ar fi pătruns pe contrasens unde a acroșat un autoturism. Șoferul mașinii a suferit multiple traumatisme. S-a intervenit și cu elicopter SMURD.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30.

Din primele cercetări derulate la fața locului a rezultat că un bărbat, de 50 de ani, din județul Alba, care conducea un ansamblu de vehicule înspre Oradea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers în condiții de carosabil umed, acroșând un autoturism, condus din sensul opus, de un bărbat, de 37 de ani.

În urma coliziunii, bărbatul de 37 de ani a rămas încarcerat în autovehicul, fiind extras de membrii echipajelor ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, bărbatul ar fi suferit mai multe traumatisme. A fost preluat de echipajul SAJ. La locul accidentului a fost alocat și un elicopter SMURD.


Acesta a fost transportat de urgență la o unitate medicală.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, potrivit Poliției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax