Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Şoferiţele din Alba Iulia, oprite în trafic, pentru a primi cadou de primăvară de la poliţiştii rutieri

Publicat

YouTube video

Ca în fiecare an, polițiștii din Alba Iulia au fost prezenţi, vineri, de 1 martie, pe străzile din oraş, pentru a oferi şoferiţelor mărțișoare, un cadou simbolic, la început de primăvară.

Doamnele şi domnişoarele aflate la volan, vineri, în zona Magazinului „Unirea” din Alba Iulia, au fost oprite de poliţiştii rutieri, însă nu pentru că au încălcat vreo regulă de circulaţie, ci pentru că, de 1 martie, merită un cadou care să vestească începutul primăverii. Acestea au fost plăcut surprinse de gestul polițiștilor, iar, în unele cazuri, au mărturisit că era primul mărţişor primit cadou în acest an.

„Cu ocazia zilei de 1 martie, pentru participantele la trafic, procesele verbale de aplicare a sancțiunii contravenționale au fost înlocuite cu mărțișoare, astfel că efectivele de poliție rutieră din cadrul serviciului rutier au distribuit, doamnelor și domnișoarelor identificate în trafic, mărțișoare”, a declarat comisarul Dan Toma, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Vă prezentăm imagini din timpul acţiunii iniţiate de poliţişti:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. horea

    vineri, 01.03.2013 at 14:50

    DIN CE ZICE DOMNU’ POLITIST REIESE CA DOAMNELE SI DOMISOARELE AU GRESIT CU CEVA INSA POLITIA, IN MAREA SA MARINIMIE, LE-A IERTAT SI A INLOCUIT PROCESELE VERBALE DE CONSTATATE A CONTRAVENTIEI CU MARTISOARE DE CONSTATARE A CONTRAVENTIEI.
    OARE PE ASTIA NU-I AUDE NUMENI CE VORBESC!?

  2. cetateanul turmentat

    vineri, 01.03.2013 at 18:47

    Horea, nu ai inteles nimic, frate. Poate nu-i aude „NUMENI”…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax