Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Spectacol caritabil „Din inimă pentru viață”. Mari artiști ai muzicii populare au cântat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

YouTube video

Publicat

Duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, peste 250 de spectatori au fost prezenţi în sală ca să îl susţină pe Toni Cornea, care suferă de o boală necruţătoare şi pentru care s-a organizat concertul caritabil „Din inimă pentru viață”. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi acestuia. Spectacolul a fost o inițiativă a interpretului de muzică populară Ionuț Fulea, care a adus pe scena Casei de Cultură nume grele din folclorul românesc. 

Seara a fost deschisă de prezentatoarea TV Iuliana Tudor, iar primul interpret de muzică populară care i-a încântat pe spectatori a fost Marius Ciprian Pop. Concertul caritabil a continuat cu Dinu Iancu Sălăjanu, Ionuț Fulea, Daniela Condurache, Nicolae Furdui Iancu, Bogdan Toma, Roxana Reche și Alexandru Pal. Acompaniamentul a fost asigurat de formaţia „Crai Nou” condus de Titi Borca.

Iniţiatorul acestui concert a fost interpretul de muzică populară Ionuţ Fulea, care și-a găsit cu greu cuvintele în momentul în care a urcat pe scenă, ca să vorbească despre Toni Cornea.

La finalul spectacolului, în aplauzele publicului, Toni Cornea a fost invitat pe scenă de Iuliana Tudor.

Prețul biletelor a fost de 30 de lei, iar banii strânși au fost oferiți lui Toni Cornea.

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax