Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Spectacol de Crăciun, pentru copiii din cetrele de plasament din Alba Iulia. Au colindat, iar la final au primit cadouri

Publicat

IMG_3924 Luni, copii din centrele de plasament din Alba Iulia au avut parte de un spectacol de Crăciun, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” . Aceștia i-au primit cu colinda pe Magda Puskas și Rareș Suciu, care le-au oferit un recital de cântece de iarnă și colinde tradiționale românești.

Aflat la prima ediție în Alba Iulia, evenimentul “Un cântec pentru copii”, organizat de Asociația Azuria, le-a oferit copiilor din sistemul de protecție al D.G.A.S.P.C Alba un spectacol inedit de cântece de iarnă și colinde în interpretarea artiștilor Magda Puskas și Rares Suciu. Și copii de la centrele de plasament din Alba Iulia, au urcat pe scenă, alături de cei doi interpreți și au colindat.

“Un cântec pentru copii” este un eveniment dedicat copiilor dezavantajați sau aflați în situații de risc care au puține oportunități de a asista la evenimente culturale autentice. Toți copiii participanți au primit cadouri de Crăciun din partea Asociației Azuria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate