Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Spectacol de muzică, poezii și dansuri, „Palatul Copiilor vă aparține pentru a ști mai multe, a fi mai bun”, la Alba Mall

Publicat

YouTube video

În cadrul proiectului „Să știi mai multe, să fii mai bun”, Palatul Copiilor Alba Iulia a organizat, vineri, 5 aprilie, începând cu ora 18.00, în holul central din Alba Mall, un spectacol literar-muzical-coregrafic intitulat „Palatul Copiilor vă aparține pentru a ști mai multe, a fi mai bun”. Au participat copiii înscrişi la cercurile de profil din palat și câțiva dintre profesori.

Muzică folk, muzică uşoară, recitări, scenete umoristice, recital de pian (Godici Antonio), majorete, dans modern şi popular au fost doar câteva momente susținute de micuții de la Palatul Copiilor din Alba Iulia. Au urcat pe scenă Miruna Coman, Ana Maria Țiplea, Mara Cîrlea, Mihail Hașegan, Ioana Oprean, Dan Bădoiu, Codruța Costea, Raluca Herman, Carmen Leș, Larisa Leș, Paul Cutinici, Karla Dăian, Ramona Leș, Șerban Grosu, Laura Todică.

În deschiderea evenimentului, muzicianul Victor Geogean a susținut un recital de acordeon, acompaniat de Daniel Avram la bas, iar, în final, Daniel Avram și fiul său, Dan au cântat împreună câteva piese folk.

Cei prezenți în holul centrului comercial au putut admira și o expoziţie de desene, pictură, icoane pe sticlă, origami, ouă încondeiate, obiecte ceramice, realizate de copiii de la Palatul Copiilor.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax