Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Spectacol pentru copii și baloane uriașe de săpun în Cetatea Alba Carolina, la Alba Iulia Music & Film Festival 2022

Publicat

Spectacolele pentru copii, experimentele științifice, arta stradală și distracția în aer liber revin în Cetatea Alba Carolina, cu prilejul celei de a X-a ediții a Alba Iulia Music & Film Festival.

Piața Cetății va găzdui în weekend nu doar proiecțiile de film și concertele festivalului, ci și copiii și părinții iubitori de știință, artă și mașinării uimitoare, pentru un program plin de activități educative, dedicat întregii familii.

Ventrilocul Florin Suciu, unul dintre fondatorii trupei de teatru independent „Magic Puppet” și participant la ediția din 2021 a show-ului „Românii au talent”, a deschis, sâmbătă, seria evenimentelor din Piața Cetății dedicate celor mici. Începând cu ora 10:00, în cadrul spectacolului „Cine e în joben?”, copiii au făcut cunoștință cu personajul său, iepurele Octavian.

Florin Suciu a devenit cunoscut publicului larg în iarna anului trecut, odată cu participarea la “Românii au talent”, unde momentul său de ventriloc cu iepurele Octavian a făcut deliciul juriului și al spectatorilor.

Originar din Bistrița, el a absolvit Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB), iar după finalizarea studiilor, a urmat pasul spre Teatrul Municipal din Baia Mare. S-a întors la Cluj-Napoca, acolo unde, timp de trei ani, a fost actor-păpușar la Teatrul Puck. S-a îndrăgostit imediat de specificul teatrului de animație, așa că, mai târziu, a înființat trupa „Magic Puppet”, alături de Silviu Ruști.

Un alt eveniment de neratat în sâmbăta distracției a început în jurul orei 11:00, fiind dedicat amatorilor de baloane uriașe de săpun.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate