Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Spectacolul „Regal de toamnă” a încheiat Ziua Regalităţii la Alba Iulia. Felicia Filip şi alţi artişti renumiţi au încântat publicul

Publicat

YouTube video

Ziua Regalităţii, sărbătorită marţi la Alba Iulia, s-a încheiat cu un spectacol excepţional susţinut de Opera Comică din Bucureşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Invitatul special la acest eveniment a fost celebra soprană Felicia Filip.

Peste 500 de persoane au umplut Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia pentru a participa la spectacolul „Regal de toamnă” oferit de Opera Comică din Bucureşti. Timp de aproximativ o oră, sopranele Oana Şerban, Raluca Oprea, tenorul Andrei Lazăr, baritonii Vincenţiu Ţăranu, Daniel Filipescu şi trupa de balet a operei au oferit un adevărat spectacol de muzică şi dans. Cel mai aşteptat moment al spectacolului a fost interpretarea celebrei soprane Felicia Filip. Aceasta a reuşit să smulgă sute de aplauze de la cei prezenţi în sală.

Artiştii au interpretat uvertura „Carmina Burana”, ariile „Elixirul dragostei” şi „Toreadorul”, dar şi altele. La finalul spectacolului, artiştii au fost aplaudaţi minute în şir de către albaiulienii vizibil impresionaţi.

Deşi evenimentul s-a ţinut în cinstea Casei Regale, niciun membru al acesteia nu a fost prezent la eveniment. Principele Radu a fost la Alba Iulia pentru a participa la diferite manifestări, dar nu a putut fi prezent la spectacol.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax