Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Sportul militar, celebrat de elevii Colegiului „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, printr-o competiție de cros și un flash-mob. Clasament

Publicat

IMG_2696 Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat joi la o competiție de cros în Șanțurile Cetății Alba Carolina și la un flash-mob, organizate cu ocazia Zilei Consiliului Internațional al Sportului Militar.

Începând cu ora 15.00, peste 200 de elevi ai claselor a IX-a și a X-a, sub coordonarea profesorului Sorin-Iancu Secăreanu, au participat la o competiție de cros în Șanțurile Cetății. Traseul a avut o lungime de aproximativ 2.700 de metri.

Elevii au luat startul din zona podului pietonal aflat în apropierea Catedralei Reîntregirii Neamului, pe Latura de Vest. Au pornit în alergare spre Latura de Sud, apoi pe Latura de Est și Latura de Nord.

YouTube video

Clasament băieți:

Locul I – Bota Dănuț – clasa 10 C

Locul II – Țigănilă Constantin – clasa 10 E

Locul III – Trișcariu Ionuț – clasa 10 C

Clasament fete:

Locul I – Gherheș Irina – clasa 10 B

Locul II – Abriham Amalia – clasa 10 E

Locul III – Teodorescu Alina – clasa 9 A

Cu această ocazie se va realiza și o selecție a sportivilor care vor participa la crosul militar din acest an.

Tot joi, elevii claselor a XI-a și a XII-a au participat, începând cu ora 15.30, pe platoul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, la un flash-mob sub îndrumarea profesoarei Felicia-Adriana Vancea.

Organizat pentru prima dată de către Consiliul Internațional al Sportului Militar în 2006 cu scopul sărbătoririi datei de constituire a acestui organism internațional, evenimentul din data de 18 februarie și-a propus să promoveze, anual, practica sportului în armatele lumii și prin anvergura mondială a acțiunii să contribuie la menținerea păcii.

Obiectivul acestei manifestări sportive a fost și acela de a disemina moto-ul Consiliului Internațional al Sportului Militar „Prietenie prin sport”, conform principiului sport pentru toți, printre milioanele de militari din cele 133 țări membre ale Consiliului Internațional al Sportului Militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax