Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: START în competiția ”Alba Iulia City Race”. Peste 700 de alergători s-au înscris în cea de-a II-a ediție a evenimentului atletic

Publicat

DSC_0001 Competiția „Alba Iulia City Race” a început la ora 10.00, în Piața Cetății din Alba Iulia. Startul în ediția cu numărul doi a evenimentului a fost dat de către primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. Ambasadorul acestei ediții fost desemnat  Marian Oprea, declarat cel mai bun atlet român în 2013, vicecampion olimpic în proba de triplu salt.

Citește și FOTO-VIDEO: CÂȘTIGĂTORII competiției ”Alba Iulia City Race” 2015. Vezi cine a urcat pe podium la Semimaraton, Cros și Kids Race

Startul competiției s-a dat din Piața Cetății, sâmbătă 14 martie, ora 10.00, simultan pentru alergătorii de la Semimaraton și Cros.  Startul copiilor va avea loc la ora 14.00, iar părinții își mai pot înscrie copii până la ora 13.00. La ora 16.30 va avea loc festivitatea de premiere pe scena amplasată în apropierea statuii lui Mihai Viteazu din Piață Cetății.

(P)   Haine și pantofi sport pentru alergare  pe FashionSport.ro . Peste 40.000 de articole de la 50 de branduri, la prețuri incredibil de mici

YouTube video

YouTube video

La ora 10:30 se estimează sosirea primilor participanți de la proba de cros, iar la ora 11:15 sunt așteptați primii participanți de la proba de semimaraton.

În zona de start/sosire, participanții vor găsi la finalul cursei spațiul principal de revitalizare, ce va conține apă, energizante, fructe, dulciuri și, mulțumită sponsorilor, câte un Ciuc Radler pentru toți participanții de peste 21 ani, dar și un bidon de lapte proaspăt Zuzu.

După succesul înregistrat anul trecut, când la startul primei ediție a competiției s-au aliniat aproximativ 600 de participanți, la ediţia din 2015 au fost aşteptaţi peste 700 de concurenţi, care şi-au exprimat dorinţa de a participa la concurs.

Şi la cea de-a doua ediție a competiției atletice „Alba Iulia City Race” s-au aliniat la start cei mai buni atleți ai momentului din România, o serie de alergători de certă valoare din străinătate dar și un număr important de alergători amatori.

Probele din cadrul competiției vor fi aceleași ca și la prima ediție, astfel încât sunt accesibile oricărui doritor de mișcare în aer liber, una dintre curse fiind special dedicată copiilor:

Semimaraton – pe distanța de 21 km cu o diferență de nivel de 700 m

Traseul se desfășoară în zone urbane și extraurbane, limitrofe orașului Alba Iulia. Traseul va fi semnalizat cu banda de atenționare și/sau indicatoare, iar  schimbările de direcție vor fi semnalizate cu ajutorul Poliției Locale Alba Iulia și al voluntarilor responsabili de traseu.
Timpul limită de parcurgere al traseului este de 4 ore.

Cros – pe distanța de 10 km cu o diferență de nivel de 300 m

Traseul este varianta mai scurtă a evenimentului Alba Iulia City Race și este recomandată alergătorilor mai puțin experimentați care doresc să se acomodeze cu concursurile de tip outdoor.
Timpul limita de parcurgere al traseului este de 2 ore.

Kids Race – destinată copiilor pe distanța de 2,6 km (în interiorul șanțurilor cetății).

Pe trasee se găsesc puncte de susținere (hidratare/alimentare/control) care vor fi marcate corespunzător, vor fi vizibile și vor trebui să fie parcurse în ordinea crescatoare a numărului lor.

Pe parcursul evenimentului, atmosfera este întreținută de DJ Trail/City Race – Cătălin Sănatescu care va oferi ultimele informații legate de competiție și va povesti, de asemenea, despre orașul Alba Iulia și județul Alba.

Foto-video: Daniel BLOSS, Raul BACIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cristian

    sâmbătă, 14.03.2015 at 10:15

    Ok, foto ca foto, ca e o singura fotografie, dar unde e video? Sau urmeaza?

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 14.03.2015 at 10:30

      @cristian, vine si video si galeria foto. fotoreporterul nu se poate teleporta…

  2. Cristian

    sâmbătă, 14.03.2015 at 11:05

    Salut, am vazut, multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax